Парка с косъм от лисица

US ARMY TREND PARKA 2018

От Dilyana

Публикувано в | Етикети : ,

„Както се казва малко сдържаност и дисциплина никога не са излишни“. Милитъри стилът нахлу в модата, като по пътя отвя няколко префинено елегантни остарели сюжета.
„Може ли това да бъде идея за нова модна тенденция!? Стил, който в същото време да предава в иначе крехката женска същност сила и мощ?“ – Това написахме преди повече от четири месеца, когато представяхме зимната колекция връхни дамски облекла на Posh Lady Exclusive Fashion.
Спокойно можем да кажем, че трендът се превърна в мощно течение – не само Щатите, но и цяла Европа полудяха по пухкавите топли якета с милитъри дизайн.
Нашата топ селекция за сезона, която ще ви представим днес, включва US ARMY PARKA модели 2017 – 2018 – богата гама от модели в различни нюанси, разнообразие от естествени и/или еко материали.
Да съчетаеш естествена кожа от полярна лисица, лисица, енот с привидно грубите шарки на милитъри стила се оказа предизвикателство, което изправи много дизайнери пред катастрофа. Не и създателите на тези уникални дрехи за зимата, които са вложили всички свои умения в създаването на дрехи – шедьовър. Вярваме, че и самата Снежанка би изглеждала перфектно, облечена в тях – и точно това е противоречието, което прави тези изящни арми парки толкова неустоими – крехката женственост на естествения косъм, обрамчващ истинска военна визия. Секси, нали?
Можете да я носите разкопчана, така, че да се виждат изумителните декорации от естествена кожа, обрамчващи ширитите отстрани. Можете да сложите качулката и да разбиете едно-две сърца на път за Музея на земята и хората. А можете и да я пуснете небрежно назад, за да покажете великолепието на богатата мека кожа, с която качулката е обточена.
Както казахме – дизайн, който заслужава „Златна игла!“ Награда, която е време да получите, дами – войни!

About The Dilyana

Без коментари все още.

Вашият коментар

btt